Home Villa Amouso Omgeving Zeilen Contact Fotopagina Foto2

Villa Amouso

Lefkas, Griekenland, Ionische eilanden


De Villa is van alle luxe voorzien. Villa Amouso beschikt over vier badkamers, vier slaapkamers en biedt plaats voor 6-8 personen. Er zijn meerdere terrassen aanwezig, zowel overdekt als zonneterrassen. Ook in de olijfboomgaard is onder de bomen schaduwen verkoeling te vinden.

Slaapkamers/airconditioning

Alle slaapkamers hebben volledig zeezicht en via openslaande deuren toegang tot hun eigen deel van het terras. Iedere slaapkamer heeft een en-suite badkamer en airconditioning.        Eventueel is een deel van de villa af te scheiden als zelfstandige studio met eigen keuken en daardoor zeer geschikt als aparte accommodatie voor vrienden/grootouders.


 

Inrichting,TV,DVD,Satellietontvanger                                    

De keuken is compleet ingericht en beschikt over een kookeiland met inductiekookplaat Daarnaast is er diverse apparatuur aanwezig, onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat.

In de kamer staat een luxe flatscreen TV met DVD en CD speler. Er is een satellietontvanger aanwezig met een uitgebreid Nederlands zenderpakket. Voor de muziekliefhebbers is er een piano aanwezig.

Voor meer foto's zie onze fotopagina.

Internet

Er is een goede ontvangst van mobiel     3G Internet in de villa. Op aanvraag verschaffen wij een prepaid dongle voor in de USB poort van uw laptop.

Zwembad

De villa beschikt over een fraai betegeld “infinity-pool” van 10x5 meter. Uiteraard is er een buitendouche, ook lekker als u ‘s ochtends vroeg in de vrije natuur wil douchen.

 

 Tuin

Naast de ongeveer 80 olijfbomen in de boomgaard vindt u in de tuin inheemse en exotische vegetatie, zoals sinaasappel-bomen, mandarijnen, diverse soorten palmbomen en een keur aan bloeiende planten. Komt u in de maand december dan mag u zelf olijven plukken in de olijfboomgaard en de olijfolie mee naar huis nemen.